Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

7,5 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,6
Komfort
6,7
Lokalizacja obiektu
8,2
Udogodnienia
6,8
Personel
7,8
Stosunek jakości do ceny
7,5
Opinie
    Michał
    pl
    9,2
    16 lutego 2018
    Słuszny wybór
    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Pokój mały, ale dobrze urządzony. Miła obsługa.
    Monika
    pl
    7,9
    9 lutego 2018
    W pokoju było zimno mimo działającej na maksa klimatyzacji.
    lokalizacja!
    pl
    10
    2 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl
    3,3
    12 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natalia
    pl
    7,5
    25 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl
    8,3
    17 września 2017
    Warto było pojechać, aby zobaczyć atrakcyjne miejsca Mediolanu i ludzi z różnych stron świata.
    Pokoik raczej ciasny. Okno na ulicę, przy otwartym trudno spać - hałas.
    Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. Czysto, codzienne sprzątanie i ścielenie łóżka. Dobra lokalizacja. Blisko do ciekawych obiektów i linii metra.
    Janusz
    pl
    8,8
    23 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl
    7,1
    12 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    pl
    7,1
    23 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojciech
    pl
    7,1
    1 lutego 2017
    W tej cenie mogłoby być wliczone śniadanie. Hotel trochę daleko od linii metra, co dało sie odczuć po całodziennym zwiedzaniu.
    Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokój czysty i zadbany.
    Wojt
    pl
    7,9
    27 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl
    7,9
    17 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    hanita86
    pl
    7,1
    25 grudnia 2016
    dobra lokalizacja
    Łóżka w pokoju typu twin trochę wąskie i twarde.
    Niska jak na Mediolan cena. Dobra lokalizacja - kilka minut od stacji metra i ulicy Corso Buenos Aires, oraz kilkanaście minut od dworca kolejowego. Łazienka wyposażona w suszarkę, ręczniki, kosmetyki.
    Hubert
    pl
    7,9
    12 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Małgorzata
    pl
    7,5
    3 grudnia 2016
    Godny polecenia na weekend
    Łóżka były niestabilne i niestety brak choćby czajnika, by zrobić sobie herbatę.
    Lokalizacja znakomita. W zasadzie centrum, ale na lekkim uboczu, gdzie była cisza i spokój.
    Agata
    pl
    7,1
    1 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    PB_GDY
    pl
    5,8
    9 listopada 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    masachusetts
    pl
    6,2
    4 listopada 2016
    Lokalizacja dobra, pokoje skromne ale na jedną noc OK. Mogłoby być taniej w tym standardzie.
    Widok okna na podwórze nie zbyt ciekawy, ale na przespanie się 1 noc może być. Być może inne pokoje są lepsze - tego nie wiem.
    Byliśmy jedną noc, pokój skromny, ale czysto, łóżka wygodne, łazienka mała ale czysta. Personel dał klucze, i kontaktu wiele nie było więc trudno się wypowiedzieć - problemów nie było żadnych.
    Anna
    pl
    10
    21 czerwca 2016
    Polecam!
    Hotel w świetnej lokalizacji, niedaleko do stacji metra i przystanku tramwajowego. Ok. 15 min na piechotę do Stazione Centrale (Dworzec Główny). Bardzo miły personel w recepcji. Pokoje codziennie sprzątane, wymieniana pościel i ręczniki. Gorąco polecam!
    natalia
    pl
    6,2
    16 czerwca 2016
    ok
    brak suszarki, małe tv
    mydełka i żele w saszetkach, łatwo trafić, blisko dworca centralnego,
Ładowanie opinii
Zamknij